Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/03/2019 10:47:30
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Fira del vi 19

Home |
16/03/2018

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca anuncia la futura construcció d'habitatge assequible a la ciutat

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca anuncia la futura construcció d'habitatge assequible a la ciutat

El parc Central acollirà l'edifici de la nova comissaria de la Policia Local

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha anunciat la pròxima construcció d'habitatge assequible a la ciutat, uns pisos que s'aixecaran als terrenys que havia ocupat la brigada municipal.

Llorca ha fet aquest anunci durant la seva tradicional conferència sobre l'estat de la ciutat, que enguany s'ha celebrat amb el títol de "Sant Andreu, una ciutat viva".

Durant la seva compareixença, l'alcalde ha repassat la situació actual de la ciutat i del país i ha traçat les principals línies d'actuació pel futur.

L'alcalde ha dit que "per poder mirar endavant amb optimisme i confiança ens fa falta un Govern autonòmic que governi, que ens faci sortir d'aquesta paràlisis institucional, que tingui projectes de futur i que torni a mirar pel benestar de la ciutadania, pel progrés de l'economia i per la recuperació de les polítiques socials".

Llorca ha destacat que "un cop superat el pitjor de la crisi, a la que els ajuntaments hem fet front en solitari, i davant l'actual situació econòmica, l'Ajuntament farà una nova aposta per la construcció d'habitatge social, per facilitar l'accés a una vivenda de la nostra població" i ha afegit que "hem de garantir aquest dret de les persones i treballarem perquè els nostres joves tinguin l'oportunitat de quedar-se a viure a Sant Andreu".

L'Ajuntament ha projectat la construcció de 36 habitatges de preu assequible als terrenys que antigament havia ocupat la brigada municipal.

La construcció d'una passarel·la que comuniqui el nord i el sud de la ciutat, la zona de la muntanya amb el riu, és un altre dels projectes que començaran a executar-se durant els pròxims mesos, segons ha anunciat l'alcalde, que ha destacat que "suposarà la cohesió de la ciutat, acabar amb un barrera arquitectònica que històricament ha dificultat la relació d'aquestes dues parts de la ciutat".

La construcció d'aquesta passarel·la suposarà la construcció de la segona fase del Parc Central de la ciutat, on s'ubicarà la futura comissaria de la Policia Local, "que millorarà les seves instal?lacions, ampliarà les dependències i facilitarà l'accés dels ciutadans, tot plegat amb la intenció de millorar el servei que es presta als veïns".