Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/02/2020 08:58:16
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
22/10/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca prioritza la seguretat dels vianants als carrers i places

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca prioritza la seguretat dels vianants als carrers i places

La Policia Local du a terme una campanya per millorar la seguretat viària i reduir l'accidentalitat

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa amb l'objectiu de millorar encara més els espais públics i crear espais agradables, segurs i confortables pel gaudi dels ciutadans.

Amb la finalitat d'incrementar la seguretat dels ciutadans, la Policia Local du a terme durant aquesta setmana una campanya que pretén conscienciar i recordar que la persona que va a peu, el vianant, sempre té prioritat.

L'objectiu és recordar i insistir entre els agents que ocupen las carreteres i els carrers, des dels conductors de cotxes o motos fins als que fan servir bicicletes, que el vianant té prioritat al carrer per reduir la sinistralitat i garantir els nivells de convivència i civisme i del bon ús del espai públic.

La campanya gira al voltant dels eixos de la prevenció i la protecció i està dirigida a augmentar els comportaments responsables, la convivència, la solidaritat i el respecte amb l'objectiu de reduir el nombre d'accidents.

El cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Bernat, explica que "hem de tenir en compte, per exemple, que en un pas de vianant la prioritat és el vianant, que també té prioritat en una cruïlla amb una bicicleta o que amb un semàfor àmbar s'han de prendre precaucions".

La campanya que du a terme la Policia Local del 22 al 28 d'octubre s'adreça a la ciutadania en general, però de forma més concreta, als vianants, especialment a les persones grans;usuaris de bicicleta; i als motoristes i conductors de vehicles.

La iniciativa també vol combatre la indisciplina i les conductes de risc per part dels propis vianants i es faran controls preventius dels creuaments incorrectes per part dels vianants.

També s'incidirà en les conductes antireglamentàries que impliquin un comportament que entorpeixi indegudament la circulació i que originin perjudicis o molèsties innecessàries a les persones.