Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/10/2018 13:08:58
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
18/12/2017

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca posa la ciutat com a exemple de convivència i civisme

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca posa la ciutat com a exemple de convivència i civisme

Enric Llorca ha fet el tradicional missatge de Nadal a la població

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha posat la ciutat com a exemple de convivència i civisme i d'haver superat "sense fracturar la societat" un dels moments més crítics viscuts pel país des de la recuperació de la democràcia.

Llorca s'ha adreçat a la població amb el tradicional missatge de Nadal per felicitar les festes als veïns i desitjar un any 2018 ple de "prosperitat, d'avenços, de projectes i de confiança en la nostra societat".

L'alcalde ha remarcat que "els darrers mesos han estat durs, convulsos i difícils" però malgrat tot "Sant Andreu de la Barca ha estat capaç de superar la situació sense que s'hagi produït una fractura social insalvable".

"En aquesta situació els ajuntaments ens hem trobat sols i hem hagut de donar resposta a unes necessitats que s'escapaven a les nostres competències" ha dit Llorca, que ha assegurat que "no hem tingut cap problema en assumir aquestes responsabilitats i estem disposats a fer-ho les vegades que calgui per estar al costat de la nostra ciutadania".

Llorca ha assegurat que l'objectiu de l'equip de Govern és "continuar treballant en favor de la convivència a la ciutat i fer d'aquesta una referència a la comarca per la seva qualitat de serveis, per la implicació de la seva gent i per l'activitat de les seves entitats".

Altres notícies