Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 12:00:34
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
fira de la primavera 18

Home |
04/05/2017

Una web permet notificar en temps reals incidències a l'enllumenat públic

Una web permet notificar en temps reals incidències a l'enllumenat públic

La notificació arriba directament a l'empresa encarregada del servei

Els veïns de Sant Andreu de la Barca poden notificar de manera directa i immediata les possibles incidències que detectin a l'enllumenat públic mitjançant una pàgina web.

Des de l'adreça web de l'Ajuntament (www.sabarca.cat) , els veïns poden accedir directament a aquesta nova pàgina de serveis.

Els usuaris poden notificar directament a l'empresa encarregada de l'enllumenat de la ciutat possibles incidències, deixant també constància a l'Ajuntament del problema.

Al servei també es pot accedir mitjançant l'adreça https://goo.gl/k020Am.

La regidora d'Urbanisme, Eva Prim, ha destacat que "l'objectiu és buscar una solució ràpida a possibles problemes i la millor manera és que els usuaris ho notifiquin de manera immediata a l'empresa encarregada?.

Aquest mes s'està treballant en la renovació de més de 3.000 punts de llum, que es canvien per lluminàries lead, un fet que permet reduir la factura del llum en un 64%.

La modificació és un dels punts previstos a l'adjudicació per part de l'Ajuntament a l'empresa de serveis energètics Ferrovial el manteniment de la il·luminació de la ciutat.

L'empresa adjudicatària també es va comprometre a fer una inversió de 800.000 euros en la millora de les instal·lacions de la ciutat.

L'adjudicació del manteniment a una empresa de serveis es marca dos objectius: un mediambiental i un altre econòmic.

La mesura suposa una reducció de la contaminació lumínica, ja que hi ha un consum elèctric més sostenible i intel·ligent.

L'enllumenat regularà la intensitat de la il·luminació en funció de les necessitats de cada moment.

En aquest sentit, l'alcalde ha destacat que "és un pas més en el camí emprès per l'Ajuntament per fer de Sant Andreu de la Barca una ciutat intel·ligent".

 

Altres notícies