Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
21/07/2019 14:40:25
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
26/11/2018

L'Ajuntament crea una borsa per accedir a habitatges de lloguer social a la ciutat

L'Ajuntament crea una borsa per accedir a habitatges de lloguer social a la ciutat

Quatre famílies han aconseguit el seu en un sorteig aquest cap de setmana

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha sortejat aquest cap de setmana els quatre pisos que han quedat disponibles a la promoció de lloguer assequible del passeig del Parlament entre les persones que s'avien inscrit per participar-hi.

El sorteig es va fer el passat dissabte dia 24 i ara s'obre un termini perquè els beneficiaris puguin presentar la documentació que acredita que reuneixen els requisits necessaris per poder accedir a aquests habitatges.

Pel sorteig d'aquests pisos es van apuntar 105 persones.


El dia del sorteig també es va establir l'ordre de la llista d'espera per poder accedir als pisos en cas que algun d'ells quedi buit.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha recordat que "el dret a l'habitatge és un dret que tenim totes les persones i al que provem de donar resposta des de l'Ajuntament, amb les limitacions que tenim i encara que no sigui competència municipal".

Llorca ha explicat que en breu començaran les obres de la quarantena de pisos que es construiran al solar de la brigada municipal després de l'acord al que va arribar el consistori amb l'Institut Municipal del Sòl (Impsol) el mes passat.

L'acord preveu que l'Ajuntament ven a l'entitat metropolitana la finca, de més de 1.300 metres quadrats i està ubicada a la cruïlla del carrer de Josep Pla i de Sant Llop per un import de 572.250 euros amb la condició que l'Impsol construeixi habitatges de lloguer assequible.

A més, l'Ajuntament disposarà dels baixos de l'edifici que es construirà per a ús municipal.

El projecte inicial preveia la construcció de 37 habitatges, una xifra que es pot modificar amb el canvi de règim per a la seva comercialització, que serà de lloguer.

Altres notícies