Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/07/2018 18:26:38
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
festiu 18

Home |
24/08/2017

L'alcalde crida als ciutadans a participar a la manifestació de dissabte a Barcelona

L'alcalde crida als ciutadans a participar a la manifestació de dissabte a Barcelona

La marxa vol mostrar el rebuig al terrorisme i donar suport als afectats

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha fet una crida als veïns de la ciutat perquè participin a la manifestació prevista a Barcelona dissabte dia 26 sota el lema "No tinc por".

La mobilització, que sortirà dels Jardinets de Gràcia, vol mostrar el rebuig de la ciutadania al terrorisme i a qualsevol tipus de violència i al mateix temps donar suport a les víctimes dels atacs a Barcelona i a Cambrils i a les seves famílies.

L'alcalde ha explicat que "volem mostrar la solidaritat de la ciutat amb els afectats" un fet que el representant municipal ja ha fet posant-se en contacte directament amb les alcaldesses dels municipis atacats per mostrar el suport de la nostra ciutat.

"Ara volem participar a aquesta manifestació per expressar el nostre suport als afectats, el nostre rebuig al terrorisme i recordar que no tenim por", ha dit Llorca.

L'alcalde ha convocat a tots els membres de les formacions polítiques amb representació al consistori perquè participin a la manifestació "perquè volem mostrar la unitat de tots en contra del terrorisme".

La manifestació, convocada per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, sortirà a les 18 hores dels Jardinets de Gràcia i es previst que acabi a la plaça de Catalunya.