Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/11/2019 03:05:55
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Festa de Sant Andreu 19

Home |
15/10/2019

Els comerços de Sant Andreu tornen a sortir al carrer per mostrar la seva oferta

Els comerços de Sant Andreu tornen a sortir al carrer per mostrar la seva oferta

La plaça Catalunya acollirà el 26 d'octubre una nova edició del SAB Street Imatge

Les botigues de Sant Andreu de la Barca tornaran a sortir el pròxim dissabte 26 d'octubre al carrer per mostrar la seva oferta comercial i els serveis que ofereixen en una nova edició del SAB Street Imatge, que en aquesta ocasió tindrà com a escenari la plaça Catalunya.

La iniciativa pretén donar protagonisme a les botigues de la ciutat i actuar com a dinamitzador comercial.

La proposta, en la que participa un a desena de comerços, tindrà lloc des de les 17 hores i fins a les 24 hores.

A més de l'exposició i comercialització dels productes i serveis de les botigues que participen, la proposta es completa amb un espai gastronòmic i actuacions i ambientació musical.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat la vitalitat dels comerços locals i la importància de mostrar-los a la població "tant al mateix barri on estan com a d'altres".

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha recordat que la proposta "està en la línia municipal de promoure i dinamitzar els comerços de la ciutat fent accions als diferents barris de la ciutat".

"D'aquesta manera, els veïns de la ciutat poden conèixer tota l'oferta comercial que tenim a Sant Andreu de la Barca, encara que sigui d'un altre barri, creant una xarxa comercial més forta i rica", segons Pérez.

En aquest sentit, el president de l'Associació de Comerciants i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB), Frederic Cardús, ha recordat que "l'organització d'aquest tipus de fires està en el marc del conveni que vam signar la passada setmana per dinamitzar i promoure el comerç local".
 

Altres notícies