Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2018 01:39:58
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
06/03/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es compromet amb la igualtat de les persones

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es compromet amb la igualtat de les persones

Organitza una passejada per indrets de la ciutat amb nom de dona

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es torna a comprometre amb la igualtat de les persones i destacarà el paper de les dones a la societat i a la història amb una nodrida agenda d'activitats que es celebraran en el marc del Dia Internacional de la Dona.

La regidora d'Igualtat, Charo Ramírez, ha destacat que "jornades com aquestes ens han de servir per reivindicar el paper de les dones a la societat actual, la feina que han fet per aconseguir la situació actual, i per incidir en la igualtat de les persones".

Un taller de risoteràpia, un col·loqui sobre autoestima o una xerrada sobre el paper de les dones a la família són algunes de les activitats que integren el programa del Dia de la Dona.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca retrà homenatge enguany a dones pioneres i que han jugat un paper fonamental a la història i que tenen un espai a la ciutat.

La comitiva passarà per la plaça de Mercè Rodoreda, els jardins de Montserrat Roig, els jardins de Rosalia de Castro i el parc de Mariana Pineda.

A cada un d'aquests indrets una representació municipal dipositarà un ram de flors i llegirà un fragment de l'obra d'aquestes escriptores i recordarà i glossarà la seva figura.

La commemoració del Dia de la Dona acabarà amb la lectura del manifest institucional i la tradicional enlairada de globus amb missatges per la igualtat a la plaça de Federico Garcia Lorca.