Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
22/02/2020 08:42:04
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
04/06/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca fa un camí segur per anar al Festival Jove

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca fa un camí segur per anar al Festival Jove

El pròxim dia 14 de juny a la zona de barbacoes

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha dissenyat un camí segur perquè els joves de la ciutat puguin accedir amb tranquil·litat al Festival Jove, que es celebrarà el pròxim dia 14 de juny a la zona de barbacoes.

El Festival Jove, que està en el marc del Festiu, les activitats que organitza l'Ajuntament durant l'època estival, forma part enguany del Big Tour, una iniciativa comarcal que estarà present a diferents municipis de la comarca.

A més de 3 DJ un dels atractius de la trobada serà una festa de l?escuma.

La festa tindrà com a escenari la zona de barbacoes de la ciutat, a tocar de l?autovia A-2 i per arribar a la qual cal passar per una zona industrial.

Per garantir els accessos dels joves, l'Ajuntament ha dissenyat un camí segur que guiarà als joves per les zones on hi ha passos de vianants, on no hi ha perill de circulació i on hi haurà presència policial durant tota la nit.

Al llarg del recorregut es col·locaran cartells informatius que guiaran als joves pel camí que han de seguir per arribar a l'espai on es fa la Festa Jove, es senyalitzaran especialment els passos de vianants i hi haurà especial vigilància policial tant a aquest camí com a les zones limítrofes.