Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 12:01:32
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
fira de la primavera 18

Home |
02/05/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aposta pel turisme sostenible

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aposta pel turisme sostenible

El consistori s'adhereix a l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet una aposta pel turisme sostenible i que convisqui amb harmonia amb l'activitat de les ciutats.

El ple municipal ha aprovat la seva adhesió a la Declaració de Tarragona per un Turisme Sostenible i Compartit.

Les Nacions Unides han proclamat aquest 2017 com l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament amb la voluntat de destacar el potencial del turisme com a instrument per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 i com a eina d'intercanvi de cultures per promoure la pau, la sostenibilitat i l'eradicació de la pobresa, amb una apel·lació especial a empreses, autoritats i consumidors.

El text aprovat recorda que a Catalunya, el turisme ha assolit un punt de maduresa que l'ha portat a plantejar-se reptes e sostenibilitat i de relació equilibrada entre residents i visitants.

Amb l'aprovació d'aquest text, el consistori s'afegeix a l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, per impulsar un model de turisme responsable, econòmicament pròsper, ambientalment sostenible i socialment inclusiu.

Un altre dels objectius és conscienciar les administracions, els consumidors i el sector sobre la importància de conservar el patrimoni social, cultural i ambiental i persuadir-los sota el lema de la campanya internacional #Tourism17.

 

Altres notícies