Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 14:52:27
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
18/07/2018

Las Migas i Ismael Serrano posaran música a la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Las Migas i Ismael Serrano posaran música a la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Es celebrarà del 31 d'agost al 3 de setembre

Sant Andreu de la Barca ja ho té gairebé tot a punt per celebrar un any més la seva tradicional Festa Major, un esdeveniment que fa que la ciutat sigui el punt d'atracció de milers de persones de tota la comarca.

Seguint la tradició dels darrers anys, el cartell anunciador de la Festa Major el signa una dissenyadora local. En aquest cas és Alba Fernández la responsable del cartell, que vol mostrar la diversitat cultural de la ciutat.

Els pregoners de la Festa Major seran en aquest cas els membres del Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany i de l'Escola Municipal de Música, que enguany celebren els seus primers 25 anys d'història.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dit que "és moment també de destacar i reconèixer la feina feta per entitats i col·lectius que fan possible la festa amb la seva implicació i dedicació" i ha assegurat que "entre tots fem Sant Andreu de la Barca i volem continuar d'aquesta manera: treballant perquè tothom tingui el seu espai a la ciutat, perquè puguem conviure amb normalitat i cordialitat com ho hem fet sempre i amb l'únic objectiu de continuar fent més gran la nostra ciutat".

Una de les principals novetats de l'edició d'aquest any de la Festa Major és l'organització d'un espectacle inaugural la tarda de divendres.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha destacat que "és un espectacle de circ, divertit i diferent, amb el que volem donar el tret de sortida a quatre dies de diversió i convivència".

El programa festiu combina activitats plenament consolidades, com ara la gimcana nocturna, que arriba a la 25 edició, amb d'altres més noves però que també s'han fet un espai propi a la programació, com ara la Festa Holi.

No faltaran tampoc activitats tradicionals com ara els castellers, els gegants, el correfoc o les sardanes.

La música la posaran el grup Las Migas, Ismael Serrano, un espectacle dedicat a Michael Jackson o l'orquestra La Chatta.

La diversió es completa amb l'humor de les Chanclettes, un grup de teatre molt especial.