Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2020 10:07:26
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
05/02/2020

Sant Andreu es prepara per viure els dies més bojos i esbojarrats de l'any

Sant Andreu es prepara per viure els dies més bojos i esbojarrats de l'any

La rua de Carnaval i el ball de disfresses posen color i donen alegria a la ciutat

La ciutat ja està preparada per viure els dies més bojos, divertits i esbojarrats de l'any: el Carnaval. Persones disfressades de tot tipus de personatges, nens bocabadats amb l'activitat i fins i tot animals que s'afegeixen a la festa.

El calendari festiu començarà dijous dia 20 de febrer amb l'arribada del rei Carnestoltes a les 17.30 hores a la plaça de Federico García Lorca, on hi haurà la recepció oficial.

Els més petits seran els protagonistes de la rua i del ball infantil el dia 22 de febrer a l'esplanada del mercat setmanal, a partir de les 11.15 hores. La rua farà el seu itinerari habitual sortint de l'esplanada del mercat setmanal i passant per l'avinguda Constitució, la Via de l'Esport, el passeig del Parlament, el carrer Catalunya i el carrer Doctor Fleming fins tornar a l'esplanada del mercat setmanal.

Enguany un grup d'animació, format per més d'una desena de persones, acompanyarà als assistents al Carnaval durant tot el recorregut de la rua.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha destacat la participació de les entitats i col·lectius "que contribueixen a fer cada cop més gran el nostre carnaval".

La festa continuarà a la nit amb el ja tradicional ball de disfresses que tornarà a tenir com a escenari el poliesportiu l'11. Les entrades del Ball de Carnaval estan a la venda a 7 euros (6 euros amb la Jove Card) i donen dret a una consumició.

El Ball de Carnaval comptarà amb animació i la presència d'un DJ i es premiaran les millors disfresses.

És imprescindible anar disfressat per poder accedir al ball.

Altres notícies