Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/03/2019 10:49:31
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Fira del vi 19

Home |
05/04/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou l'esport com a eina per millorar la salut de les persones

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou l'esport com a eina per millorar la salut de les persones

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física

Promoure l'activitat física com a element fonamental per a la salut de les persones, crear les bases per facilitar aquesta activitat a la ciutat i animar i instar a la població a moure's són algunes de les línies de treball de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per millorar la qualitat de vida de les persones.

Sant Andreu de la Barca és una de les localitats espanyoles reconegudes per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) com a Ciutat Saludable, un distintiu amb el que l'entitat mundial pretén reconèixer precisament la feina dels governs locals per promoure la salut de les persones, fins i tot a entorns, com ara el de Sant Andreu de la Barca, que està envoltat per grans infraestructures viàries i ferroviàries i zones industrials.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "està demostrat que la pràctica de l'esport suposa un benefici per a la salut de les persones i no requereix necessàriament una despesa econòmica perquè, per exemple, caminar una hora al dia ja és una bona pràctica per a la salut".

Llorca ha recordat que l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa les bases per promoure aquesta activitat a parcs i llocs d'esbarjo i ha apuntat que "per exemple aprofitant la reforma de la llera del riu Llobregat es crearan espais per facilitar la pràctica de l'esport amb la instal·lació de màquines i eines".

La millora de la llera del riu també suposarà sumar a la ciutat un nou espai obert i a l'aire lliure que convidi a la ciutadania a fer exercici físic.

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha preparat diverses propostes, com ara l'organització d'una caminada popular per la ciutat que durarà una hora i que passarà per diversos punts d'interès.

Les activitats es succeiran durant tot el dia al poliesportiu municipal L'11 on s'han previst sessions obertes al públic en general d'aquató, zumba, pilates o aeròbic.

Altres notícies