Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/07/2018 18:30:37
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
festiu 18

Home |
25/08/2017

Una Festa Major per a tots i totes

Una Festa Major per a tots i totes

L'Ajuntament habilita un servei especial d'atenció a les persones amb discapacitat durant aquests dies

Amb la finalitat que totes les persones puguin gaudir de la Festa Major, amb independència de les seves facultats o característiques, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dóna aquest any un pas més enllà i posarà en marxa un servei d'atenció integral a les persones amb algun tipus de discapacitat durant aquests dies.

A les darreres convocatòries ja s'havia reservat una zona a prop de l'escenari principal perquè les persones amb discapacitat poguessin estacionar el seu vehicle i durant l'arribada dels Reis Mags es reserva també un espai especial a prop de l'escenari perquè les persones que, per exemple, es mouen en cadira de rodes no tinguessin problemes per poder veure l'espectacle.

Enguany, l'Ajuntament i el cos de Protecció Civil, que és totalment voluntari, donen un pas més endavant i posaran en marxa un servei especial d'atenció a aquestes persones.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, recorda que "les persones amb mobilitat reduïda, per exemple, tenen especials dificultats per moure's en indrets amb una gran concentració de públic".

Per minimitzar aquest problema, un voluntari de Protecció Civil acompanyarà i obrirà pas a les persones amb dificultats especials durant la seva visita al recinte de la Festa Major.

Per poder gaudir d'aquest servei, les persones interessades només s'han d'adreçar als responsables de Protecció Civil a la carpa que es col·locarà a l'extrem de l'avinguda Constitució més proper al CAP i sol·licitar l'ajuda per la qual no cal fer reserva prèvia i és totalment gratuïta.