Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/07/2018 18:29:16
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
festiu 18

Home |
26/08/2017

L'alcalde encapçala la representació municipal a la manifestació contra el terrorisme

Més de mig milió de persones han cridat "no tinc por"

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha encapçalat aquesta tarda de dissabte la representació municipal a la manifestació de Barcelona, que volia deixar patent l'oposició de la ciutadania al terrorisme i el seu suport als afectats pels atacs del passat 17 d'agost a Barcelona i Cambrils.

Llorca ha subratllat que "volem mostrar la nostra oposició a qualsevol tipus de violència i recordar que aquest camí no ens portarà enlloc".

L'alcalde ha recordat que Sant Andreu de la Barca "com no podia ser d'una altra manera, es va posar des del primer moment al costat dels afectats pels atemptats i la presència dels representants municipals a la manifestació vol anar en aquesta línia".

Llorca ha recordat que l'Ajuntament fa fer una crida a tots els grups municipals per participar conjuntament a la manifestació "per donar visibilitat a la unitat del consistori davant del terrorisme".

El representant de Ciutadans, Xavi Pla, i la regidora del PP, Sònia Aranda, han acompanyat a l'alcalde a la concentració.

'No tinc por'

La mobilització ha estat encapçalada per una gran pancarta amb el lema "No tinc por" que portaven representants dels cossos policials i d'emergències que van atendre les víctimes després dels atacs, així com d'altres col·lectius afectats per la tragèdia.

Després hi havia una segona capçalera formada per representants polítics i institucionals, entre els quals el rei Felip VI i el president del govern espanyol Mariano Rajoy.

La mobilització ha acabat amb un acte a plaça Catalunya en què l'actriu Rosa Maria Sardà i l'activista del col·lectiu Ibn Batuta Míriam Hatibi han fet uns parlaments breus acompanyades per la interpretació de dos violoncel·listes del famós "Cant dels Ocells" de Pau Casals.

Als parlaments s'ha afirmat que la societat catalana no permetrà que la venci el terrorisme, i que si la ideologia del terror està basada en la mort, la de la societat occidental està basada en la vida.

Entre els manifestants s'han pogut veure pancartes amb diversos lemes, un dels més recurrents ha estat "Ull per ull, tots cecs", una frase atribuïda a Gandhi.
 

Altres notícies