Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/02/2019 14:06:32
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
29/06/2018

L'Ajuntament promou entre els més joves els hàbits saludables i l'alimentació equilibrada

L'Ajuntament promou entre els més joves els hàbits saludables i l'alimentació equilibrada

Conjuntament amb el CAP ha convocat un concurs de fotografia amb aquests temes com a eixos principals

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha convocat un concurs de fotografia entre els joves dels centres educatius de secundària de la ciutat que té com a tema principal la pràctica esportiva i l'alimentació saludable.

El Centre d'Atenció Primària (CAP) de la localitat ha participat també de la iniciativa.

Alejandro Jiménez, de l'IES Sant Andreu, ha estat el guanyador d'aquest concurs, que estava premiat amb una càmera fotogràfica.

A la seva imatge, Jiménez combina la pràctica esportiva, en aquest cas el bàsquet, amb l'alimentació saludable, representada en una poma.

La iniciativa està en el marc de les accions que du a terme el consistori per difondre i promoure estils de vida saludables.

Sant Andreu de la Barca és una de les tres localitats catalanes reconeguda com a Ciutat Saludable per l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat són les altres dues ciutats que tenen aquest distintiu.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "la pràctica esportiva no es limita exclusivament a anar a un poliesportiu o a una piscina sinó que també podem fer esport passejant amb la família o fent un tomb amb els amics".

Llorca ha recordat que l'Ajuntament treballa per crear per als ciutadans espais de lleure i de passeig amb diferents actuacions, la més important la recuperació de la llera del riu Llobregat, un projecte que preveu l'habilitació d'espais per passejar amb bicicleta, a peu o fer esport a l'aire lliure.

 

Altres notícies