Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 12:02:30
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
fira de la primavera 18

Home |
25/04/2017

Sant Andreu de la Barca s'adhereix a la Setmana sense soroll

Sant Andreu de la Barca s'adhereix a la Setmana sense soroll

S'han programat diversos actes per conscienciar la població del perjudici que suposa per a la salut

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha afegit a la primera edició de la Setmana Sense Soroll, que es celebra fins al 30 d'abril a 14 municipis catalans i que té com a lema "Silenci si us plau".

La iniciativa pretén conscienciar a la població sobre els perills que suposa la contaminació acústica per a la nostra salut, especialment en l'àmbit urbà, dels seus efectes, i les seves possibles solucions.

Entre d'altres, la contaminació acústica genera perjudicis per a la qualitat de vida degut a que el soroll impedeix el descans, afecta el sistema auditiu, dificulta la comunicació i pot alterar el comportament de les persones generant conflictes socials.

És important mantenir el nivell de confort acústic per garantir una bona salut ambiental i conviure de forma respectuosa amb les persones i l'entorn.

Amb les iniciatives programades aquesta setmana es pretén conscienciar la població i aglutinar totes aquelles iniciatives promogudes, tant en l'àmbit públic com privat, i donar a conèixer noves eines de gestió i control del soroll.

Les escoles de la ciutat també s'han pogut afegir a la iniciativa i en el marc d'aquesta l'Escola Joan Maragall ha organitzat uns tallers sobre salut ambiental i soroll.