Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/04/2018 23:51:13
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
22/02/2017

Art i emoció per una nova edició del Dia d'Andalusia

Art i emoció per una nova edició del Dia d'Andalusia

El Teatre Núria Espert acull l'acte central de la jornada

Les entitats andaluses de Sant Andreu de la Barca ja ho tenen tot a punt per celebrar un any més el Dia d'Andalusia, un esdeveniment que aprofiten per mostrar a la ciutadania en general el seu art, la seva cultura i els seus costums.

L'acte central tindrà lloc el dia 26 de febrer al Teatre Núria Espert de la ciutat, que serà l'escenari del Festival de Ball que organitzen les entitats locals.

A partir de les 17 hores actuarà el coro rociero del Centro Cultural Andaluz, la secció de balls flamencs de l'Associació de Veïns (AVV) de la Plana, l'Associació Cultural de Dansa i l'Associació Escola de Dansa Sonia Navarro.

A les 20 hores començarà la segona part del festival amb l'actuació del coro rociero de la Hermandad de Nuestra Señora Virgen del Rocío, la Asociación Cultural de Baile Los Amigos i la Peña Sevillista La Giralda.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat que "aquesta jornada sempre és una excel·lent oportunitat per conèixer la feina que fan les entitats" i ha recordat la "vinculació de la ciutat amb la cultura andalusa".