Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2019 04:38:29
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
24/05/2018

L'actuació de la Policia Local permet detenir al president d'una associació cannàbica

L'actuació de la Policia Local permet detenir al president d'una associació cannàbica

El responsable de l'establiment venia marihuana a persones externes a l'entitat

Una actuació conjunta de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca i dels Mossos d'Esquadra ha permès la detenció del president d'una associació cannàbica de la localitat, que està ubicada a l'avinguda Guatemala.

Agents dels dos cossos van inspeccionar la seu de l'associació després de constatar que de forma habitual venien marihuana a persones que no eren socis de l'entitat.

La investigació va començar arran les denúncies recollides per la Policia Local sobre l'activitat d'una associació d'autoconsum cannàbic on, segons aquestes mateixes informacions, el responsable de l'associació vulnerava de manera flagrant la normativa que regula aquest tipus de clubs de fumadors.

Els agents van iniciar un període d'observació i vigilància al voltant de l'activitat de l'associació fins a constatar que l'accés al local utilitzat com a seu de l'entitat era totalment lliure així com que de forma habitual venien marihuana a no socis de l'entitat cannàbica.

Amb tots aquests indicis inculpatoris, els agents van registrar el local el passat dijous dia 17 i van comissar diversos tipus de substàncies estupefaents, com són un quilo de marihuana, quatre aglans d'haixix, una dosi de cocaïna i dues bàscules de precisió, destinades presumptament al tràfic de drogues.

Com a conseqüència de l'actuació, es va detenir al president de l'associació, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Piera (Anoia) com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

El local ha quedat precintat i l'activitat cautelarment aturada a l'espera que l'autoritat judicial decideixi sobre el cas.

A més, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, competent en aquest àmbit, va aixecar les corresponents actes administratives per incompliment de la normativa relativa a la seguretat i la higiene del local.

 

Altres notícies