Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
27/02/2020 14:30:04
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
05/11/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu organitza tallers contra la violència masclista als instituts de secundària

L'Ajuntament de Sant Andreu organitza tallers contra la violència masclista als instituts de secundària

És una de les accions contemplades al Pacte contra la violència masclista

Més de 600 alumnes de secundària dels centres públics de Sant Andreu de la Barca assistiran als cursos organitzats per l'Ajuntament per prevenir la violència masclista.

L'objectiu és conscienciar als més joves de la necessitat de lluitar contra aquesta xacra social.

El regidor d'Igualtat de l'Ajuntament, Rubén Castro, ha recordat que "conscienciar i involucrar a tota la societat en la lluita contra la violència masclista és un dels punts més destacats del Pacte contra aquesta xacra que ha aprovat recentment el consistori".

Els tallers, que començaran demà dimecres, es faran dins de l'horari lectiu i serviran, entre d'altres coses, perquè els joves puguin distingir o diferenciar una conducta masclista.

"De vegades són actituds molt arrelades a la nostra societat, com ara una imatge estereotipada de les dones o actituds geloses, que poden tenir, per algunes persones, fins i tot un component positiu", ha dit Castro.

El control dels dispositius mòbils de les dones, el seguiment excessiu a les xarxes socials o la supervisió de la seva imatge són d'altres aspectes sobre els que es posarà l'accent en aquestes xerrades, adreçades tant a nois com a noies.

Altres notícies