Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 14:08:22
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
24/07/2018

Comencen les obres de la segona fase de la conversió de la carretera N2 en un boulevard cívic a Sant Andreu de la Barca

Comencen les obres de la segona fase de la conversió de la carretera N2 en un boulevard cívic a Sant Andreu de la Barca

A partir d'aquesta setmana es talla el trànsit al vial que hi ha sentit Martorell

Aquesta setmana han començat el treballs de la segona fase de la conversió de la carretera N2 en un boulevard cívic a Sant Andreu de la Barca.

Les obres s'han traslladat al vial de servei que hi ha davant de l'Ajuntament en sentit Martorell, que seguiran el mateix patró que les que s'han fet a l'altra banda.

El projecte preveu la desaparició d'aquest vial de servei la construcció d?una vorera àmplia, que convidi al passeig i l'estada dels ciutadans.

A partir d'ara els vehicles circularan exclusivament pel tronc central.

La conversió de la carretera de Martorell en un boulevard és un dels principals projectes de l'Ajuntament pel present mandat, s'està executant en diverses fases, compta amb un pressupost d'un milió d'euros i té com a finalitat crear un espai on els protagonistes siguin els ciutadans en comptes dels vehicles.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "l'objectiu és que els veïns guanyin espais oberts i crear una plaça que afavoreixi la relació entre les persones'.

El projecte és completa amb la construcció d'una nova rotonda entre la carretera i el carrer de l'Esport, que donarà forma a la futura plaça de l'Ajuntament.