Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/02/2019 14:07:55
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
27/06/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca garanteix l'atenció als nens en risc d'exclusió social també durant l'estiu

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca garanteix l'atenció als nens en risc d'exclusió social també durant l'estiu

El Casal del Centre Obert atendrà aquests infants al mes d'agost

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca garanteix l'atenció dels nens de famílies en risc d'exclusió social també durant l'estiu, quan finalitza el curs escolar i acaben serveis com ara els menjadors de les escoles.

Durant el mes de juliol els nens tenen cobertes les seves necessitats amb els casals d'estiu que es fan als serveis esportius municipals i durant el mes d'agost aquesta necessitat la cobreix el casal d'estiu del Centre Obert.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, recorda que el casal d'estiu del Centre Obert "funciona des de fa tres anys i es marca com a objectiu donar suport i atendre als nens de les famílies més necessitades que podrien quedar descoberts perquè la resta de recursos d'aquest tipus que hi ha a la ciutat tanquen durant l'agost".

Aquest casal d'estiu té capacitat per a una trentena de persones, siguin usuàries habituals del Centre Obert o no, és gratuït per a les famílies i té un horari de 10 hores a 14 hores.

Les activitats que es programen estan adreçades a nens de dos grups d'edat: de 5 a 8 anys i de 9 a 12 anys.

Entre d'altres coses, els nens fan manualitats, excursions fora del municipi, activitats esportives i visites a la piscina municipal.

L'alcalde ha destacat que "a més de cobrir les seves necessitats, la iniciativa ajuda a que els nens aprenguin habilitats socials, convisquin i es relacionin".