Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 15:24:24
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
23/01/2018

Sant Andreu de la Barca acull un cicle de teatre adreçat especialment als joves

Sant Andreu de la Barca acull un cicle de teatre adreçat especialment als joves

El Festival Zero presenta propostes de petit format, arriscades i que busquen la interacció amb el públic

El Festival Zero és una de les principals novetats de la programació d'aquesta temporada del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

Obres de temàtica juvenil, arriscades, de petit format i que busquen la interacció amb els espectadors són les protagonistes del Festival Zero, que es representarà a l'escenari municipal els dies 23 i 24 de febrer.

La representació del cicle és possible gràcies a la participació de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca al projecte Teatres en Xarxa, que integren d'altres teatres municipals de la província de Barcelona.

El Festival Zero té com a eixos centrals la programació d'espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l'espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i textos contemporanis.

Les obres que es representen en el marc d'aquest certamen es podran veure a diferents escenaris de la província de Barcelona i a Sant Andreu de la Barca arribaran els dies 23 i 24 de febrer amb tres espectacles: "AKA" (Also Known As), una producció de la Sala Flyhard protagonitzada per l'actor Albert Salazar que parla sobre la identitat i el paper de la societat en la definició d'aquesta; la dansa contemporània de la companyia Moveo amb "Conseqüències", espectacle guardonat amb el premi del públic a la Fira Tàrrega; i el teatre a petita escala d'en David Espinosa a "Mi gran obra".