Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 08:26:57
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
fira de la primavera 18

Home |
23/02/2017

El whatsapp es consolida com una eina de comunicació entre l'alcalde i els ciutadans

El whatsapp es consolida com una eina de comunicació entre l'alcalde i els ciutadans

Un centenar de veïns fan servir aquesta via cada mes per parlar amb Enric Llorca

El whatsapp s'ha consolidat com una eina de comunicació i relació més entre l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i els veïns de la ciutat.

Un centenar de veïns fa servir cada mes aquesta via per comunicar-se directament amb l'alcalde des de la posada en marxa de la campanya "Envia un whatsapp a l'alcalde" ara fa un any.

L'objectiu de la iniciativa és fer servir aquesta popular aplicació per facilitar la comunicació entre els ciutadans i l'alcalde.

Els veïns fan arribar a l'alcalde les seves consultes, comentaris i suggeriments amb un missatge de whatsapp al número de telèfon 629 70 73 06.

L'alcalde ha explicat que ?"a major part dels comentaris fan referència a problemes que puguin haver a la via pública, esvorancs, guals en mal estat o problemes a les voreres" i ha subratllat que "els comentaris dels veïns ens ajuden molt per poder solucionar de manera ràpida aquests problemes i si no fos per ells potser trigaríem més en detectar i poder solucionar".

Alguns veïns de Sant Andreu de la Barca fan servir amb molta freqüència aquest mitjà per comunicar-se amb l'alcalde, informar sobre l'estat del seu carrer o barri o fins i tot comentar l'actualitat local i nacional.

"Quan fem alguna actuació, com la recent inauguració de l'skate park, rebem comentaris per part dels ciutadans", diu Llorca, que es mostra "satisfet del resultat de la campanya perquè ens ajuda a treballar conjuntament per la ciutat".

L'Ajuntament també fa servir aquest canal de comunicació per fer arribar als veïns que ho sol·licitin informació d'interès municipal i notícies.

Per poder rebre aquestes notificacions cal que els usuaris afegeixin el número de telèfon de l'alcalde a la seva llista de contactes i enviïn un whatsapp amb la paraula "Alta" seguida del seu nom i cognoms.

Posteriorment és confirma l'alta al servei i els ciutadans reben les notificacions que es vagin generant.

L'alcalde ha recordat que la iniciava està en marc del compromís municipal d'acostar la política municipal als ciutadans.

 

Altres notícies

  • Segueix el ple en directe

    Recorda que també pots seguir el ple en directe per Ràdio Sant Andreu i les xarxes socials del consistori.