Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/11/2019 02:37:05
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Festa de Sant Andreu 19

Home |
11/10/2019

L'Ajuntament potencia la zona industrial de la ciutat per atreure noves empreses

L'Ajuntament potencia la zona industrial de la ciutat per atreure noves empreses

S'invertiran 200.000 euros en la millora de la zona

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha signat un conveni amb l'Associació d'empresaris i propietaris del Polígon industrial Nord-Est per a la millora d'aquesta zona industrial de la ciutat.

L'alcalde, Enric Llorca, i el representant dels empresaris, Agustí Puig, han signat aquest matí de divendres l'acord que preveu que les dues entitats col·laborin estretament per detectar mancances a la zona i identificar les seves solucions.

Enric Llorca ha destacat que "invertir en la millora dels polígons industrials suposa invertir en el progrés de les empreses, que són el motor econòmic de la ciutat, un fet que significa millorar les condicions de vida de les persones".

Es previst que al mes de febrer comenci el projecte de millora d'aquesta zona industrial, que compta amb un pressupost de 200.000 euros i el suport de la Diputació de Barcelona.

El projecte contempla la millora del clavegueram, la renovació de la senyalització vertical i horitzontal i la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

L'alcalde ha recordat que aquestes millores es duran a terme arran de l'estudi elaborat per la Diputació i que preveu incrementar les capacitats de les zones industrials.

"Ara continuarem treballant amb els empresaris del sector per determinar quines altres millores es poden anar introduint", ha dit Llorca.