Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/02/2020 10:23:31
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
19/10/2018

La Casa Estrada i l'antic Ajuntament, escenaris del Passatge del Terror de Sant Andreu de la Barca

La Casa Estrada i l'antic Ajuntament, escenaris del Passatge del Terror de Sant Andreu de la Barca

Les invitacions per participar-hi començaran a repartir-se dimarts

El popular Passatge del Terror de Sant Andreu de la Barca canvia aquest any d'ubicació i d'horari per afegir un punt de novetat que incrementi la sensació de por entre els participants.

El Passatge del Terror és una de les activitats que es programen a la ciutat entorn al dia de Halloween i té una gran acceptació entre els joves de la ciutat.

El regidor de Joventut, Juan Pablo Beas, ha recordat que més de 150 persones col·laboren en l'organització de l'activitat i ha destacat que "tenen una gran habilitat per crear escenaris i situacions que porten als joves de la ciutat a passar una bona mala estona".

La principal novetat d'enguany és el canvi d'ubicació ja que el Passatge del Terror es trasllada del Teatre Núria Espert a la Casa Estrada i al Centre de Recursos Associatius (CRA), a l'antic Ajuntament.

A més, el Passatge del Terror començarà enguany a les 21 hores i acabarà a les 02 hores.

Beas ha explicat que "canviar d'escenari suposa afegir un plus de por. Si ens acostumem a un escenari la seva capacitat de sorpresa es redueix en canvi si anem canviant l'escenari afegim una novetat que ens ajuda a incrementar la inseguretat i com a conseqüència la por".

"Hem de sorprendre a la gent, i especialment a la gent jove, permanentment", ha dit el regidor de Joventut.

El Passatge del Terror d'enguany tindrà com a tema principal el sant grial, que els joves hauran de trobar però per poder fer-ho s'hauran d'enfrontar amb un exèrcit de zombies.

Les invitacions per participar al Passatge del Terror es començaran a repartir dimarts i es podran recollir a l'Espai Jove fins dijous. D'aquesta manera les invitacions marquen la franja horària d'accés, per evitar cues innecessàries. Tothom podrà accedir, una vegada hagin passat les persones amb invitació.

Altres notícies