Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/02/2019 15:07:28
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
26/06/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca condemna la violència masclista i l'agressió sexual a una jove a Molins de Rei

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca condemna la violència masclista i l'agressió sexual a una jove a Molins de Rei

El consistori prepara una campanya per fer de Sant Andreu una ciutat lliure d'agressions durant la Festa Major

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha condemnat la presumpta violació en grup el passat mes de maig a una jove a la sortida d'una discoteca de Molins de Rei i ha reiterat el seu compromís per fer d'aquesta una societat lliure d'agressions.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dit que "com no podria ser d'una altra manera estem en contra de totes les agressions però aquesta, per la proximitat geogràfica i perquè molts dels nostres ciutadans són clients de la discoteca a les portes de la qual es va produir l'agressió, ens ha copsat molt més".

Llorca ha subratllat que des de l'Ajuntament es continuarà treballant per construir una societat "justa i lliure d'agressions de qualsevol tipus, també sexuals" i ha dit que "l'educació ha de jugar un paper fonamental en aquest sentit".

L'alcalde ha reiterat que les agressions sexuals són una violació dels Drets Humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les persones i ha assegurat que "són un delicte i un greu problema social i polític".

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posarà en marxa una campanya durant la seva Festa Major per fer d'aquesta una ciutat lliure d'agressions sexistes i establirà un punt d'atenció a les possibles víctimes.

"Mai s'ha produït una situació d'aquestes característiques a la nostra ciutat però no podem abaixar la guàrdia i continuarem treballant per la convivència i la llibertat a Sant Andreu de la Barca", ha dit Llorca.

Davant el darrer cas de violència sexista registrat a la veïna Molins de Rei, el consistori convoca a tots els seus ciutadans a les 20 hores d?avui dimarts a les portes de l?Ajuntament com a mostra de rebuig a les agressions sexistes i de suport a les víctimes.