Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/01/2019 03:25:17
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
27/04/2018

Fotografiar comerços pot tenir premi amb una nova iniciativa cultural

Fotografiar  comerços  pot  tenir  premi  amb  una  nova  iniciativa  cultural

L'Ajuntament col·labora amb la xarxa social blipoint per fomentar la cultura artística

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha destacat que "el concurs està obert a tota la població" i ha animat als amants de la fotografia de Sant Andreu de la Barca a que participin daquesta iniciativa "que ha de servir per poder el nom de la ciutat més enllà de la comarca".

Els participants que vulguin prendre part de la iniciativa amb la imatge d'algun comerç de la ciutat han de pujar-la a la xarxa amb el hashtag #sabarca o #santandreucomerç. D'aquesta manera, l'artista participa a la categoria local on es pot optar al premi de dues entrades de teatre, que podrà triar, de la pròxima temporada d'arts escèniques del Teatre Núria Espert.

Les fotos es poden lliurar fins al 6 de maig i hi ha prevista una votació popular i una altra del jurat. L'11 de maig es farà la selecció de les guanyadores, que es mostraran a partir del 24 de maig al teatre.

El concurs està patrocinat per la coneguda marca de productes fotogràfics Vanguard i preveu com a primera premi una Mochila Sedona 51BL, com a segon premi un trípode VEO 2 204AB Blue i com a tercer premi una mochila Reno 45 Blue.