Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/09/2019 15:23:00
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
25/06/2019

Sant Andreu de la Barca gaudeix de l'estiu amb activitats i propostes al carrer

Sant Andreu de la Barca gaudeix de l'estiu amb activitats i propostes al carrer

Una sessió d'òpera a la fresca i la Festa de l'orgull LGTBI, les principals novetats

Gaudir de l'estiu amb d'activitats al carrer i propostes lúdiques i culturals, aquest és l'objectiu de la programació que ha preparat l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el marc del ja tradicional "Festiu", un seguit d'activitat que ofereix als veïns activitats i alternatives per gaudir plenament de l'estiu.

Una de les novetats d'aquest any és la projecció de l'òpera "Tosca", de Giacomo Puccini, a la plaça de Federico Garcia Lorca. L'obra serà retransmesa divendres dia 28 amb una pantalla gegant i forma part del projecte "Liceu a la Fresca", una iniciativa que vol acostar l'òpera al gran públic mitjançant la projecció d'una de les creacions més populars de Puccini, estrenada el 1900.

El següent cap de setmana, el divendres 5 de juliol, les activitats vindran en forma de música i teatre amb la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i servirà per presentar la programació de teatre de la pròxima temporada.

Dissabte dia 6 de juliol Sant Andreu viurà la seva particular festa de l'orgull LGTBI, una iniciativa de l'Agrupació de Joves de la ciutat, que compta amb el suport de l'Ajuntament.

La programació d'aquest acte preveu l'organització de tallers i actuacions, la lectura d'un pregó, a càrrec del regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, i una manifestació popular que acabarà al parc Central, que acollirà la Festa Ká.

Les food trucks portaran activitat a l'esplanada del mercat setmanal els dies 12 i 13 de juliol i el 19 de juliol el parc de la Solana es convertirà en un gran cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula "Aquaman".

La programació del Festiu acabarà amb l'actuació de Joan Tena, el dia 27 de juliol, al tradicional pic-nic musical que s'organitza a l'entorn de l'ermita.