Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 15:07:49
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
20/07/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dissenya un "camí segur" per anar fins a la Festa Jove

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dissenya un

La proposta preveu l'actuació de DJ Enka i Adrià Ortega

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha dissenyat un "camí segur" per guiar als joves que aquesta nit vulguin participar a la Festa Jove, que es farà a partir de les 23.00 hores a la zona de pic-nic que hi ha a tocar de l'autovia A2.

La programació preveu l'actuació dels dj Enka i Adrià Ortega i una festa de l'escuma.

El regidor de Cultura i Joventut, Juan Pablo Beas, ha destacat que "amb la voluntat de descentralitzar les activitats lúdiques que fem a la ciutat per primera vegada fem aquesta festa a la zona de pic-nic".

Per arribar a aquest espai s'ha de travessar una zona industrial.

"Hem assenyalat un 'camí segur', que guiarà als joves per les zones on hi ha passos de vianants, on no hi ha perill de circulació i on hi haurà presència policial durant tota la nit", ha dit Beas, que ha destacat que "volem que els joves gaudeixin de la seva nit amb total seguretat i que els pares i les mares puguin estar el màxim de tranquils possible".

Una sèrie de cartells guiarà als joves pel camí que han de seguir per arribar a l'espai on es fa la Festa Jove, es senyalitzaran especialment els passos de vianants i hi haurà especial vigilància policial tant a aquest camí com a les zones limítrofes.