Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/02/2020 09:18:37
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
24/10/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca signa un conveni amb l'Impsol per a la construcció d'habitatge protegit

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca signa un conveni amb l'Impsol per a la construcció d'habitatge protegit

Es faran als terrenys que antigament havia ocupat la brigada municipal

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i el gerent de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ramon Torra, han signat avui un acord per a la construcció d'habitatge protegit a la ciutat.

L'acord ha consistit en la venda dels terrenys que antigament ocupava la brigada municipal, que eren propietat de l'Ajuntament, a l'Impsol, que haurà de construir habitatge de lloguer a preu assequible.

La venda de la finca, que ocupa una superfície de més de 1.300 metres quadrats i està ubicada a la cruïlla del carrer de Josep Pla i de Sant Llop, s'ha fet per un import de 572.250 euros.

A més, l'Ajuntament disposarà dels baixos de l'edifici que es construirà per a ús municipal.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca ha recordat que l'acord per a la creació de pisos protegits a aquesta zona amb l'Impsol "és molt antic" però "va quedar aturat com a conseqüència de la crisi econòmica".

"La recuperació econòmica ens permet recuperar aquesta idea, que significa la creació d'habitatge a preu assequible per als ciutadans de Sant Andreu de la Barca", ha dit Llorca.

La idea original era construir pisos de venda però "el canvi de mercat ens porta a la creació d'habitatges de lloguer", segons ha explicat Ramon Torra, que ha destacat que "això ens obligarà a modificar el projecte inicial, que estava pensat per a la venda, mantenint la qualitat dels materials però modificant, per exemple les dimensions dels pisos".

El projecte inicial preveia la construcció de 37 habitatges, una xifra que es pot modificar amb el canvi de règim per a la seva comercialització.

El gerent de l'AMB ha explicat que a partir d'ara comença un procés per reformular el projecte i adjudicar les obres i calcula que en una mica més d'un any es podran començar les obres per a la construcció dels habitatges.
 

Altres notícies