Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 12:03:52
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
fira de la primavera 18

Home |
26/04/2017

La Generalitat reconeix l'Ajuntament com a pioner en la implantació de la Finestreta Única Empresarial

La Generalitat reconeix l'Ajuntament com a pioner en la implantació de la Finestreta Única Empresarial

Simplifica els tràmits que han de fer les empreses davant l'administració

Agilitzar els tràmits, evitar perllongar els temps i simplificar la paperassa que ha de fer una empresa quan s'adreça a l'administració.

Aquest és un dels objectius de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i pels quals ha estat reconegut per la Generalitat.

El departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat ha reconegut al consistori com a pioner en la implantació de la Finestreta Única Empresarial, que suposa un canvi de model en les relacions de les administracions amb les empreses amb la finalitat de reduir les càrregues administratives, simplificar-les i acostar-se al concepte de Bussiness Friendly.

El portaveu del Govern municipal, Juan Pablo Beas, ha recollit el premi de mans del conseller, Jordi Baiget.

La iniciativa ha suposat la revisió de tots els tràmits obligatoris que les empreses han de fer amb les administracions per a la seva legalització i al llarg del cicle de la seva vida.

De la mateixa manera, s'ha vetllat perquè totes les accions que han de fer els empresaris, els professionals i els intermediaris, es puguin fer des d'un punt únic, com és la Finestreta Única Empresarial.

Amb la implantació d'aquesta finestreta única, les empreses poden dur a terme 475 dels 600 tràmits de les diferents administracions presents a Catalunya (465 de la Generalitat, 103 de l'Estat i 24 municipals), el que suposa un 79% dels tràmits.

 

Altres notícies