Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/11/2019 03:12:06
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Festa de Sant Andreu 19

Home |
17/10/2019

Vuit empreses de Sant Andreu presenten la seva candidatura al programa "Fem Xarxa"

És una iniciativa que promouen set ajuntaments del nord del Baix Llobregat per dinamitzar les empreses i donar suport als emprenedors

Un total de vuit empreses de Sant Andreu de la Barca han presentat la seva candidatura als premis "Fem Xarxa, Fem Empresa", que promouen set ajuntaments del nord del Baix Llobregat amb la finalitat de dinamitzar les empreses i donar suport als emprenedors.

Aquesta és la desena edició d'aquest concurs d'iniciatives empresarials que preveu cinc categories i busca també augmentar la projecció externa dels serveis d'assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d'usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d?accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.

De fel les vuit empreses de la ciutat han presentat 10 candidatures.

L'objectiu del programa "Fem Xarxa, Fem Empresa" és formar i acompanyar empreses i emprenedors per contribuir a la seva consolidació i creixement.

Amb aquesta finalitat s'han previst cursos de formació per potenciar l'esperit emprenedor, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

 

Altres notícies