Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/03/2019 10:44:37
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Fira del vi 19

Home |
22/03/2018

Les obres del futur boulevard de la carretera de Martorell avancen a bon ritme

Les obres del futur boulevard de la carretera de Martorell avancen a bon ritme

Els treballs es traslladaran davant de l'Ajuntament i els negocis de restauració podran treballar durant la Setmana Santa

Les obres que es fan a la carretera de Martorell per convertir aquesta zona en un boulevard avancen a bon ritme i podrien finalitzar abans de la data prevista.

La regidora d'Urbanisme, Eva Prim, ha visitat aquesta setmana les obres i ha comprovat que "s'està treballant molt bé i si no hi ha sorpreses l'obra podria estar finalitzada fins i tot abans del que estava previst inicialment".

Per no dificultar la feina dels negocis dedicats a la restauració durant la Setmana Santa, els treballs es traslladaran durant aquests dies davant de l'Ajuntament, on des d'avui dijous ja no es pot aparcar a la porta del consistori.

Un ambiciós projecte

La remodelació d'aquesta zona de la ciutat és un dels projectes més ambiciosos dels que es faran els pròxims mesos, es desenvoluparà en tres fases, compta amb un pressupost d'un milió d'euros i té com a finalitat crear un espai en el qual els protagonistes siguin els ciutadans en lloc dels vehicles.

Aquesta primera fase té un pressupost de 280.000 euros i preveu ampliar les voreres, que passaran a tenir 20 metres d'ample i inclouran un carril bici.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "l'objectiu és que els veïns guanyin espais oberts i crear una plaça en la qual s'afavoreixi la relació entre les persones".

La segona fase consistirà en la reforma del vial de servei que hi ha en direcció a Martorell, que s'executarà seguint el mateix model.

El projecte es completa amb la construcció d'una nova rotonda entre la carretera i el carrer Esport, que donarà forma a la futura plaça del Ajuntament.