Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2019 05:54:02
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
04/06/2018

L'Ajuntament demana permís a la Generalitat per fer una batuda de porcs senglars

L'Ajuntament demana permís a la Generalitat per fer una batuda de porcs senglars

El consistori demana a la ciutadania que no els doni menjar

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha demanat permís a la Generalitat per fer una batuda de porcs senglars arran que una parella d'aquests animals hagi estat vista al centre de la ciutat.

Durant les darreres setmanes la parella de porcs senglars havia estat vista a la rodalia de la zona muntanyosa de la ciutat i havien arribat a baixar fins a la zona del poliesportiu de l'11.

Aquest matí de dilluns, els animals han arribat al centre de la ciutat i l'actuació de la Policia Local ha impedit que arribessin a l'autovia.

L'inspector en cap de la Policia Local, Jordi Bernat, ha assegurat que "en cap moment hi ha hagut risc ni per la població ni pel trànsit" i ha recordat que "és important que si veiem un d'aquests animals no cridem la seva atenció perquè no se senti amenaçat i no reaccioni de manera violenta".

La tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Rosa Maria Asencio, ha destacat la importància de no donar menjar a aquests animals i ha recordat que "cal dipositar les deixalles als contenidors d'escombraries i tancar-los bé per evitar que els animals puguin menjar la brossa".

Asencio ha explicat que l'Ajuntament ja ha demanat permís a la Generalitat per poder fer una batuda a la ciutat i ha apuntat que aquesta es podria fer la setmana vinent.