Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/03/2019 11:22:34
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Fira del vi 19

Home |
27/03/2018

Un miler de joves de Sant Andreu de la Barca ja té la seva Jove Card

Un miler de joves de Sant Andreu de la Barca ja té la seva Jove Card

Sònia Garsaball ha rebut avui el seu carnet

Un miler de joves de Sant Andreu de la Barca ja té la seva Jove Card, un carnet jove local amb el que aquest col·lectiu pot aconseguir importants descomptes a diversos comerços, serveis o espectacles de la ciutat.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i el regidor de Joventut, Juan Pablo Beas, han lliurat aquest matí a Sònia Garsaball el carnet jove número 1.000.

La jove, de 14 anys, ha destacat que "el carnet jove és important per aconseguir descomptes però sobretot és fonamental per poder relacionar-te amb persones de la teva mateixa edat i que tinguin les mateixes inquietuds".

L'alcalde ha subratllat l'èxit amb el que el jovent de la ciutat ha acollit aquesta iniciativa i ha destacat que "és una iniciativa que es va posar en marxa fa menys d'un any i ja sumem 1.000 carnets".

El regidor de Joventut, Juan Pablo Beas, ha dit que "la Jove Card ha creat un sentiment de pertinença a la ciutat, els joves estan orgullosos de ser de Sant Andreu de la Barca".

Els joves d'entre 14 i 30 poden obtenir de manera gratuïta aquest carnet amb el que tenen descomptes a una trentena d'establiments d'estètica, restaurants i cafeteries, cinemes o tallers de bicicletes i autoescoles, que arriben a oferir fins a un 50% de descompte als seus preus.

El regidor de Joventut ha destacat que les autoescoles i els establiments esportius han estat els que han tingut més demanda entre els joves titulars de la Jove Card.

Els titulars de la targeta també tenen descomptes especials als serveis municipals, com ara al poliesportiu o la piscina municipal, o a d'altres activitats que organitzi l'Ajuntament, com ara obres de teatre, la festa de cap d'any, l'escola de música o la gimcana nocturna de la Festa Major.
 

Altres notícies