Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/10/2019 17:54:18
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
23/10/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el reciclatge amb un mercat de segona mà

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el reciclatge amb un mercat de segona mà

Pretén donar una segona vida als objectes i reduir els residus

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el reciclatge i la reducció de residus amb l'organització d'un mercat de segona mà, que es marca com a finalitat donar una segona vida als objectes que tenim a casa i que no fem servir evitant la generació de residus, així com el consum responsable.

El mercat tindrà lloc el dia 24 de novembre i des d'aquesta setmana i fins al 9 de novembre es pot fer la sol·licitud per participar-hi.

Els articles que es poden intercanviar o vendre han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los, per tant ha d'estar en unes bones condicions bàsiques per al seu ús.

Entre d'altres coses al mercat es podran intercanviar llibres, dics, DVD's, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, material per a nadons i infants, parament de la llar, mobles, petits electrodomèstics, material esportiu, jocs, joguines i disfresses, monedes, segells i altres productes col·leccionables.

El regidor de Medi Ambient, Rubén Castro, ha dit que "els mercats de segona mà són una oportunitat excel·lent per desfer-se d'objectes que tenim a casa i que no fem servir però que poden ser útils i interessants per a d'altres persones" .

 

Més informació a la columna de la dreta (Tràmits relacionats) 

Altres notícies

Tràmits relacionats