Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/02/2020 04:42:18
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
sopa de pedres teatre

Home |
05/06/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix a la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix a la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient

L'objectiu és conscienciar a la població de la importància d'estalviar recursos i de reciclar, entre d'altres coses

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix avui, dia 5 de maig, a la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, una data marca en el calendari oficial de les Nacions Unides per a fomentar la consciència i l'acció global a favor de la protecció del medi ambient.

Aquesta jornada es commemora des de 1974 i instarà els governs, la indústria, les comunitats i els individus de tot el món a unir-se per explorar les solucions a aquest problema global a través de les energies renovables i les tecnologies sostenibles.

Més de 143 països d'arreu del món participen d'aquesta jornada.

Enguany es posa l'accent en vèncer la contaminació per plàstics i insta els governs, la indústria, les comunitats i els individus a unir-se i explorar alternatives sostenibles, així com reduir de forma urgent la producció i l'ús excessiu de plàstics d'un sol ús que contaminen els oceans, que perjudiquen la vida marina i amenacen la salut humana.

Un altre dels temes principals és la lluita contra la contaminació de l'aire.

En el marc d'aquesta commemoració, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha organitzat diverses activitats a escoles de la ciutat i tallers per ensenyar als ciutadans com estalviar energia i recursos a casa seva.