Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2019 18:06:09
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
13/11/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza un joc de rol per conscienciar als joves sobre els problemes del malbaratament alimentari

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza un joc de rol per conscienciar als joves sobre els problemes del malbaratament alimentari

La primera edició es fa a l'Institut Sant Andreu

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha organitzat un joc de rol amb el que vol conscienciar als joves de la ciutat, des d'un punt de vista lúdic i didàctic, dels problemes que es deriven del malbaratament alimentari.

El taller té com a títol "El menjar no es llença" i la primera edició es farà el dia 16 de novembre a l'Institut Sant Andreu.

La iniciativa té com a finalitat fomentar la reflexió entre els joves.


El taller té una durada de dues hores aproximadament i està adreçat a joves d'entre 11 i 17 anys.

La proposta té una dinàmica de joc de rol que serveix per iniciar la reflexió sobre el tema.

Quan s'ha acabat el joc s'inicia una conversa i debat per abordar les causes del malbaratament d'aliments, per detectar els llocs on es produeix i reflexionar sobre les conseqüències que té tant a nivell social com econòmic o mediambiental.

La sessió finalitza amb un taller de generació d'idees en la que els alumnes aporten propostes per esdevenir part de la solució.

En aquest taller es treballen diverses competències: emprenedoria, cooperació, com afrontar reptes socials, innovació, creativitat i qüestions mediambientals.

Després, els joves que ho vulguin es poden presentar al Premi #elmenjarnoesllença amb alguna idea.