Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/10/2018 14:04:35
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
11/12/2017

Les infraccions penals baixen a Sant Andreu de la Barca un 2,8% el darrer any

Les infraccions penals baixen a Sant Andreu de la Barca un 2,8% el darrer any

Els accidents de trànsit també s'han reduït

Les infraccions penals s'han reduït a Sant Andreu de la Barca un 2,8% durant el darrer any, un període durant el qual també ha baixat el nombre d'accidents de trànsit a l'interior de la ciutat en un 9%.

Aquestes són algunes de les conclusions més destacades de la Junta Local de Seguretat de la ciutat, un òrgan que es reuneix de manera periòdica i en el que participen totes les forces de seguretat que tenen competències a la ciutat.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat la importància de la reducció de les infraccions penals i ha atribuït aquest fet al treball conjunt de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.

"La coordinació i el treball conjunt dona els seus fruits" ha dit Llorca, que s'ha mostrat "satisfet" del balanç fet pels cossos de seguretat i ha assegurat que "vivim una situació d'estabilitat", en matèria de seguretat.

L'alcalde ha subratllat la tasca que desenvolupa la Policia Local de la ciutat "que en situacions complexes ha hagut d'assumir tasques que no li són pròpies".

Llorca ha recordat l'aposta municipal per reforçar aquest cos amb l'increment de la seva plantilla i la millora i modernització dels recursos amb els que treballen.