Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2019 04:39:10
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
24/05/2018

La construcció d'un nou tram del carrer Energia facilita la circulació a la zona industrial

La construcció d'un nou tram del carrer Energia facilita la circulació a la zona industrial

També farà més fluid l'accés a la zona de pic-nic

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha construït un nou tram del carrer Energia, davant de la zona de pic-nic, que incrementarà la seguretat a aquest espai i millorarà la circulació.

El nou vial permet que els camions que es mouen a aquesta part del sector industrial nord-est puguin sortir sense haver de fer maniobres perilloses ni circular marxa enrere.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha recordat que "aquest era un carrer sense sortida de manera que els camions, per poder sortir, havien de fer marxa enrere, amb el perill i dificultat que suposa per un camió de gran tonatge fer aquesta maniobra".

Donant sortida al carrer es facilitarà la circulació dels camions.

La regidora d'Urbanisme, Eva Prim, ha recordat que "a una ciutat com Sant Andreu de la Barca, que està consolidada, el que acostumem a fer són obres de millora dels carrers però en aquest cas el que s'ha construït és un carrer nou que dóna resposta a una vella reivindicació dels industrials ubicats a la zona".

L'actuació també beneficiarà als usuaris de la popular zona de pic-nic.

"Els caps de setmana aquesta zona té una gran afluència de públic i amb la construcció d'aquest carrer millorem la circulació i ampliem l'espai per estacionar?, ha dit Eva Prim.

El nou tram del carrer Energia s'estrenarà el dia 27 de maig a partir de les 13 hores, en el marc del programa d'activitats de la Fira de la Primavera.

 

Altres notícies