Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
05/12/2019 23:34:04
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Nadal 2019

Home |
14/11/2019

Sant Andreu de la Barca acomiadarà l'any a la ciutat

Sant Andreu de la Barca acomiadarà l'any a la ciutat

Les entrades per a la Festa de Cap d'Any es podran adquirir a partir de la setmana vinent

Els joves i no tan joves de Sant Andreu de la Barca tindran l'oportunitat, un altre cop, de tornar a acomiadar l'any amb una gran festa i sense necessitat de sortir de la ciutat.

El pavelló Josep Pla tornarà a ser l'escenari de la Festa de Cap d'Any de la ciutat.

La pròxima setmana, a partir de dimarts dia 19 de novembre, es podran adquirir les entrades per poder assistir a l'esdeveniment.

Les entrades es vendran a l'Espai Jove i els darrers dies de desembre també es podran compara al Teatre Núria Espert.

El preu de les entrades és el mateix que les edicions precedents: 21 euros, encara que s'han previst importants descomptes en funció de l'edat i si el públic està en possessió de la Jove Card.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu, Juan Pablo Beas, ha recordat que la iniciativa, que arriba a la seva quarta edició, neix d'una demanda dels veïns de la ciutat.

"Els pares dels joves estan molt més tranquils si els seus fill passen el Cap d'Any a la ciutat, sense haver de prendre el cotxe per desplaçar-se a una altra localitat per anar a celebrar-ho", ha dit Beas.

Els organitzadors han destacat que la festa és per a tots els públics, amb independència de la seva edat, i que es podrà sentir i ballar música d'actualitat i els millors clàssics.

La música la tornaran a posar DJ locals, encara que de moment no ha transcendit el nom.
 

Altres notícies