Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/04/2019 16:40:54
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Memòria de gestió 2015 - 2019

Home |
31/08/2018

Setena edició de la Ruta de la Tapa de Sant Andreu de la Barca

Setena edició de la Ruta de la Tapa de Sant Andreu de la Barca

Durant els dies 31 d'agost, 1, 2, 7, 8 i 9 de setembre

Un total de 25 establiments de restauració de Sant Andreu de la Barca participen aquest any en la setena edició de la Ruta de la Tapa, que vol mostrar l'oferta gastronòmica de la ciutat. Les tapes es podran degustar durant dos caps de setmana, el de la Festa Major i el del 7,8 i 9 de setembre.

Els participants d'aquesta ruta podran provar una tapa més beguda per un preu de 2,5 euros i també tastar diferents propostes dolces i còctels.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha destacat que "l'Ajuntament aposta pel comerç i la restauració de proximitat" i ha afirmat que "la iniciativa és un bon aparador per difondre l'oferta gastronòmica local".

L'Ajuntament organitzarà un concurs on els participants podran votar el millor tast de cada categoria. A partir del dia 31 d'agost es podrà dipositar la butlleta que es troba al programa d'actes de la Festa Major, a les urnes que tindran els establiments participants. Es podrà votar fins al 9 de setembre a les 21.00 hores. Les tapes que siguin més votades als fulls de votacions seran les guanyadores.

Els establiments guanyadors aconseguiran una pàgina de publicitat en el Diari de Sant Andreu i entre el públic participant es sortejarà per cada categoria una degustació especial per dues persones als establiments comercials guanyadors.