Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2020 09:18:51
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
27/01/2020

L'Ajuntament promou la literatura amb una nova edició del premi 'Ciutat de Sant Andreu'

Hi ha dos premis de 1.000 euros i un de 500 euros

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i el Fòrum Cultural Gaspar de Preses han convocat una nova edició del premi "Ciutat de Sant Andreu", la 21, una iniciativa que té com a finalitat promoure la literatura.

El termini per la presentació d'obres ja està obert i els originals es poden presentar fins al 25 de març.

El certamen té tres categories: poesia, relat curt i microrelat, que ha de tenir un màxim de 100 paraules, en la seva versió en castellà i català.

Les categories de relat curt i de poesia tenen un premi de 1.000 euros i el de microrelat de 500 euros.

El jurat dels guardons està integrat per tres destacades personalitats de la creació i de la crítica literària, un representant del Fòrum Gaspar de Preses i un representant municipal.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha recordat que "l'objectiu de la iniciativa és promoure la literatura i de l'escriptura creativa" i ha explicat que per facilitar la presentació d'originals en aquesta ocasió s'amplia el període durant el qual es poden presentar les obres.

Els participants han de presentar les seves obres abans del dia 25 de març a la regidoria de Cultura, ja sigui personalment o mitjançant correu certificat.

L'anunci públic de la decisió, així com el lliurament de premis, es faran al mes de juny.

Els organitzadors del certamen confien igualar la participació de la darrera edició i comptar amb més de 130 obres participants.

Bases de participació en la columna de la dreta

 

Documents relacionats