Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/03/2019 11:24:33
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Fira del vi 19

Home |
15/03/2018

Un centenar d'empreses professionals i participen a una jornada de networking a Sant Andreu de la Barca

Un centenar d'empreses professionals i participen a una jornada de networking a Sant Andreu de la Barca

L'objectiu és relacionar professionals de diversos àmbits

Un centenar d'empresaris i professionals participen avui dijous a una jornada de networking a Sant Andreu de la Barca.

L'objectiu de la iniciativa és posar en contacte professionals de diversos sectors perquè puguin desenvolupar negocis i generar oportunitats.

Del centenar d'empreses que participen a la jornada, una quinzena són de Sant Andreu de la Barca i la resta de la comarca del Baix Llobregat, encara que també n'hi ha de llocs més llunyans com ara València o Madrid.

La iniciativa està adreçada a empreses i professionals, representants industrials i persones emprenedores, que mantindran reunions d'un màxim de 12 minuts.

Els participants tindran l'oportunitat d'accedir a nous socis i col·laboradors; reunir-se amb distribuïdors, proveïdors i clients; informar-se sobre noves fórmules de finançament i gestió; descobrir noves tecnologies per a la seva empresa; o engegar nous projectes i col·laboracions.

Cada participant durà a terme una desena de reunions organitzades prèviament mitjançant una agenda personal i una altra mitja dotzena més gràcies als contactes directes que es faran durant la jornada.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dit durant la inauguració de la jornada que "els ajuntaments també tenim l'obligació d'aprofitar les noves tecnologies per evolucionar i millorar el nostre àmbit d'actuació que no és més que donar resposta a les necessitats dels ciutadans".

"Per donar resposta a les necessitats i demandes dels nostres veïns hem de fer ciutats intel·ligents i administracions intel·ligents, quelcom que hem d'aconseguir a partir de l'aplicació de les noves tecnologies".

Altres notícies