Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/04/2019 15:57:23
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Memòria de gestió 2015 - 2019

Home |
29/08/2018

Sant Andreu de la Barca gaudeix d'una nova edició de la Festa Major amb activitats per a tots els públics

Sant Andreu de la Barca gaudeix d'una nova edició de la Festa Major amb activitats per a tots els públics

Del 31 d'agost al 3 de setembre

Sant Andreu de la Barca es prepara per gaudir un any més de la seva Festa Major, el moment més esperat per grans i joves i que enguany arriba amb un programa farcit d'activitats per a tots els gustos i edats.

Del 31 d'agost al 3 de setembre la ciutat tornarà a ser l'epicentre del Baix Llobregat i el punt d'atracció de centenars de persones atretes pel programa festiu previst per l'Ajuntament amb la col·laboració d'entitats i associacions.

Un cop més el cartell que des de fa algunes setmanes anuncia la festa als nostres carrers és obra d'una dissenyadora local, en aquest cas Alba Fernández, que amb la seva creació vol mostrar la diversitat cultural de la ciutat.

Enguany també comptarem amb uns pregoners especials, els membres del Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany,que aquest any celebra el seu 20è aniversari, i de l'Escola Municipal de Música, que arriba als 10 anys de vida.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat la diversitat del programa festiu i el paper actiu de les entitats i associacions en la seva elaboració.

"Tornem a tenir enguany un programa farcit d'activitats per a tots els gustos i per a totes les edats que portaran activitats a tots els racons de Sant Andreu de la Barca amb la finalitat que ningú es quedi sense gaudir de la seva ciutat", ha dit Llorca, que ha destacat que "la Festa Major és moment de relacionar-nos, de trobar-nos, de parlar amb els nostres veïns i veïnes, de compartir experiències, idees i sensacions i de fer-ho amb harmonia i amb alegria, dues característiques de Sant Andreu de la Barca que ens han fet coneguts arreu de la comarca.

Una de les principals novetats de l'edició d'aquest any de la Festa Major és l'organització d'un espectacle inaugural la tarda de divendres a l'esplanada del mercat setmanal.

Es tracta d'un espectacle de circ, divertit i diferent, que donarà el tret de sortida a quatre dies de diversió i convivència.

El programa festiu combina activitats plenament consolidades, com ara la gimcana nocturna, que arriba a la 25 edició, amb d'altres més noves però que també s'han fet un espai propi a la programació, com ara la Festa Holi.

Els castellers, els gegants, el cant coral o el foc dels diables tenen també el seu espai reservat a la programació de la Festa Major.


La música la posaran el grup Las Migas, Ismael Serrano, un espectacle dedicat a Michael Jackson o l'orquestra La Chatta. La diversió es completa amb l'humor de les Chanclettes, un grup de teatre molt especial.