Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2019 17:50:20
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
15/11/2018

Sant Andreu de la Barca tanca al trànsit el centre de la ciutat per afavorir el joc dels infants

Sant Andreu de la Barca tanca al trànsit el centre de la ciutat per afavorir el joc dels infants

El pròxim diumenge dia 18 amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tancarà el pròxim diumenge dia 18 el centre de la ciutat als vehicles per afavorir el joc dels infants, un dels drets fonamentals dels nens.

La iniciativa està en el marc de la commemoració de l'aprovació de la Convenció sobre els Drets dels l'Infants per part de Nacions Unides, que reconeix els drets i els deures dels nens i les nenes com a individus.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "el joc no és un tema menor ja que amb els jocs podem aprendre a fer una societat millor, lliure de discriminacions i de qualsevol tipus de violència".

Durant tot el matí de diumenge dia 18 s'han previst diverses activitats al centre de la ciutat, com ara tallers infantils, jocs tradicionals, esportius o manualitats, en un acte organitzat per l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració de l'Esplai Pingüí, el Centre Obert i el Moto Club Sant Andreu.

El regidor de Joventut, Juan Pablo Beas, ha explicat que "és fonamental treballar per garantir els drets dels infants" i ha explicat que enguany "donem un pas endavant per promoure la diversitat entre els més petits".

Amb aquesta finalitat, els participants pintaran un banc amb els colors de l'arc iris davant de l'escola Can Salvi.

Es preveu la participació de més de 300 nens i nenes en aquesta festa, que vol promoure la creació d'una societat igualitària i fonamentada en el respecte i la tolerància.