Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 14:58:38
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
23/07/2018

Charo Ramírez assumeix les competències en matèria de Serveis Socials i Habitatge

Charo Ramírez assumeix les competències en matèria de Serveis Socials i Habitatge

Substitueix Dolors Bedós, que ha renunciat al càrrec per motius professionals

L'actual regidora de Medi Ambient, Solidaritat i Cooperació, Charo Ramírez, assumirà la regidoria de Serveis Socials i Habitatge, prenent d'aquesta manera el relleu a Dolors Bedós, que ha renunciat al càrrec per motius professionals.

A l'equip de Govern se sumarà com a regidor Rubén Castro, que era la persona que ocupava el següent lloc a la llista amb la que el PSC va concórrer a les eleccions municipals de 2015.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ja ha demanat a la Junta Electoral la credencial de Castro com a regidor i quan la rebi es farà un ple extraordinari perquè pugui prendre possessió i l'alcalde, Enric Llorca, remodelarà el cartipàs per poder adjudicar-li les competències.

D'altra banda, el regidor de Cultura, Joventut i Participació, Juan Pablo Beas, assumirà la presidència de l'Àrea de Cohesió i Benestar Social, que inclou les regidories de Gent Gran, Habitatge, Polítiques d'Igualtat, Salut Pública i Consum, Serveis Socials, Ensenyament, Cooperació i Solidaritat, Cultura, Joventut i Esports.