Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/10/2018 12:49:09
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
18/12/2017

L'alcalde denuncia l'incompliment dels compromisos de la Generalitat en el finançament del bus de Castellbisbal

L'alcalde denuncia l'incompliment dels compromisos de la Generalitat en el finançament del bus de Castellbisbal

El Govern autonòmic assegura que no pot fer front al pagament

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha denunciat l'incompliment per part de la Generalitat del seu compromís per pagar una part del cost del servei d'autobús que comunica Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal.

Aquest servei era una vella reivindicació de la ciutat i suposa la connexió dels dos municipis, separats pel riu Llobregat.

D'aquesta manera els veïns de Sant Andreu de la Barca tenen un accés directe a l'estació de Renfe de Castellbisbal i els de Castellbisbal a l'estació del Palau de Sant Andreu de la Barca, al temps que als recursos sanitaris de la ciutat del Baix Llobregat.

La nova línia d'autobús es va posar en marxa al mes de setembre i té més de mig miler d'usuaris cada setmana.

Les tres administracions implicades, els dos ajuntaments i la Generalitat, van acordar fer-se càrrec cadascuna d'una part del pressupost, que ascendeix a 60.000 euros.

Ara, la Generalitat ha informat a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que no pot fer-se càrrec de la seva part aquest any i que no disposa de pressupost per l'any vinent.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca ha lamentat aquest fet i ha dit que "ja ens estem acostumant a que la Generalitat incompleixi els seus compromisos i les seves obligacions, que deriva als ajuntaments".

Altres notícies