Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 15:07:37
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
17/07/2018

La regidora Dolors Bedós renuncia al seu càrrec per motius personals i professionals

La regidora Dolors Bedós renuncia al seu càrrec per motius personals i professionals

Es farà efectiva al ple del mes de juliol, que es celebrarà dijous dia 19

La regidora de l'equip de Govern Dolors Bedós ha presentat la seva renúncia al càrrec que ocupava per motius personals i per poder dedicar-se plenament a la seva carrera professional.

Bedós ha ocupat durant el present mandat la cartera de Benestar Social i, entre d'altres coses, ha estat la responsable de la posada en marxa del Banc d'Aliments, d'impulsar mesures socials i polítiques de lloguer assequible.

La fins ara regidora ha presentat la seva renúncia al càrrec per poder encetar una nova etapa dedicant-se de manera plena a la seva professió de psicòloga.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat la feina feta durant aquest mandat per Bedós i ha subratllat que "estem contents i orgullosos perquè ha pres una decisió relacionada amb la seva professió que l'entusiasma i que l'omple plenament" i li ha desitjat "molta sort en aquest nou camí".

"Em sap greu la seva marxa perquè sempre hem valorat molt les seves opinions, i de fet ho continuem fent, però és una gran oportunitat per ella, per créixer personal i professionalment", ha dit Llorca.

Rubén Castro, el següent a la llista amb la que el PSC va concórrer a les eleccions de 2015, substituirà Bedós a l'equip de Govern.

L'alcalde Enric Llorca ha anunciat que durant les pròximes setmanes remodelarà el cartipàs municipal per donar resposta a la nova realitat.